Dålig uppdatering

 Idag har jag och Sandra varit på utflykt, började med en promenad åkte senare till Kållandsö, spiken å sist hindensrev . En riktigt härlig dag får jag säga.önskade jag hade med min kamera, Apollo har badat massor ,å så rolig när han ramla i från bryggan. men men, nu funkar iaf mobilen igen =)


Två bilder från i Måndas

blev en lugn kväll för min del, men dom andra flickorna forstatte kvällen på Stadt.



Jessica å jag




Jennie & Jessica

Dubbelmoral

sandra om du läser är det sista gången på måndax, ger det en sista chans ?? love ya... och för er andra kommer bilderna imorgon  ;p

Gillstad

Ja då har man precis kommit hem från familjen, rätt skönt ändå, lungn och ro med andra ord. Har väll inte hunnit gjort så mkt mer idag.Ska väll strax ut på långis med Sandra, bara det kan sluta regna nån gång.

uppdaterar senare ikväll .



Minstingen <3





Den Största =)

Godnatt

Ja nu blir det strax att sova.

Har precis hittat en blogg om spöken hehe , man vet ju inte riktigt vad man ska tro, jag menar allt hon skriver kan ju inte vara påhittat om man läser ifrån början när hon starta bloggen. Vissa inlägg är ju riktigt äckliga =P
 
Kanske inte det bästa å läsa innan man lägger sig,  men sån är jag ;P



http://detspokar.blogg.se

Promenad

Ja än så länge har jag bara varit på promenix med Sandra. Och Apollo har jagat änder i vänern. Stan är ju helt öde nu på söndagar. Borde kanske gå ut å hitta på nått men finns ju inte så mkt alternativ en sån här dag. Sitter just nu å blegar på gamla avsnitt av paradise hotell, hade ju inte vart helt fel med en sådan lyx semester. Bara komma iväg ifrån verkligheten ett tag, var ju så länge sen nu. Ikväll blir det kanske att åka ut till hindensrev med Sandra om hon nu får låna bilen av sin morfar så att säga.


Några bilder



Apollo som har fått syn på nått




Känner sig mobbad av änderna som simmar iväg =P




Sandra hjärtat <3

det här med att hålla bloggen vid liv

Jaa det var ju inte så lätt det här. men ialf har dagen spenderats ute med familjen. I går var vi på en liten mini fest hos Roger, trevligt trevligt Senare bar iväg mot Krog och kompani. Första gången jag var där faktiskt, blev dock inte lång varig , eftersom när sara sätter igång slutar det inte bra. Det första jag gör är att spilla ut en öl över hela baren på några kostymnissar hehe ;P men men, sånt som händer ibland. Så skutta hemmåt ist . Nu blir det film å lung kväll för min del =)





 

Musik fixarna




Detta var hemma ho Roger =)







I Gillstad idag !






Apollo <3




Mattias,, en av bröderna





Johanna , en av systrarna

RSS 2.0