God morgon

Precis kollat färdigt på The voice. Nu väntar jag bara på att posten ska komma så jag äntligen kan få mitt visa kort =) .  Ska även skicka in mina betyg idag så måste fixa en kopia. Har inte så mkt planer fö dagen men hoppas det dyker upp nått.

Kanon kväll !!

Hade riktigt roligt igår faktikt. Brukar inte att gilla att hänga på stadt, men med rätt människor så spelar det ingen roll! Jätte god mat och stämningen var super. Vann ju även allsången inte bara en omgång utan tre presentkort blev det.  Kom väll hem runt ett snåret, gillar inte Stadt när det är för mkt folk, folk som knuffas å tar för lång tid att beställa i baren.!


Idag började dagen med bakfyllepizza med mor å far. Har spenderat hela dagen i Gillstad så att säga. Nu blir det Topchef med ännu mera mat. Jag äter verkligen hela tiden dagen efter.

sandra strålar





Några av folket





Madde och lite av theres snygga frisyr



Bevis





Då bär det iväg

Ska fixa ordning mig det sista sen bär det iväg mot harrys. En middag med vänner men jag tor nog inte kvällen slutar där för min del =P . Tar med mig kameran så får vi se villka för äventyr som väntar Sara =) Tar ölen i handen och försvinner i dimman.


kvällen !

En lyckad kväll , iaf för min del. Kanske blev lite för mkt ståhej för andra, "no names" Det  blev senare en tur till bowlingen där träffa ja ju Loisen och lill Sara, längesedan nu ju. Linda var på g på dansgolvet iaf Själv blev det en rätt lugn kväll inget dansande för min del. Gabbes senare men blev inte vidare långvarigt.

I kväll blir det Stadt å äta god mat med älskade vänner. Ska bli kul att träffa Tc som man inte gjort på år och dar.   Vet ej ännu hur denna kväll slutar, återstår att se.!?


Bilder från gårdagens förfest

SKÅL






PUSSPUSS



"Linda gillar att pusssas"


Boys





Tänkte börja skriva här lite nu!

Sitter här hemma och inväntar sandra. Har faktiskt tjuvstratat med drickandet =) . I kväll bär det iväg mot Linda och Kevin mfl. Brukar ju bli superkvällar med oss !! kanske borde fixa till sig lite nu.



SES VI I BAREN ?



RSS 2.0